Een nieuwe naam voor Fysiotherapie Eerbeek, Loenen en Beekbergen
 
Al 50 jaar bestaat Fysiotherapie Eerbeek & Loenen. Ooit door Henk Ottema begonnen en in de jaren daarna uitgebreid met Bert van der Saag, Sjaak van Wanrooij en Wim Gerritsen. De praktijk groeide uit tot een dorpsgerichte praktijk met vele specialisaties en aandachtsgebieden. De sporttak FysioFit is daar ook onderdeel van. Door deze groei zijn er andere (behandel)locaties bijgekomen. Eerst in Loenen in de Bruisbeek en sinds enkele jaren ook in TjarkRiks in  Eerbeek. Een jaar geleden is Fysiotherapie van Heuven in Beekbergen overgenomen. De naam Fysiotherapie Eerbeek, Loenen en Beekbergen was wel een hele mondvol. Niet echt handig. Daarom is gezocht en gekozen voor een nieuwe naam. Een hele zoektocht naar een naam die naar ons gevoel het beste bij ons team past.
 
Onze nieuwe naam per 1 juni 2023 is “Hart voor Fysio”.
 
Deze naam weerspiegelt onze passie en plezier die wij als praktijk met het hele team hebben voor ons vak. En dit willen wij ook overbrengen aan onze patiënten en cliënten. Daarbij is plezier, een van de kernwaarden in onze praktijk, belangrijk. 
 
De naamsverandering heeft geen consequentie voor de behandelingen en vergoedingen van de zorgverzekeraar. Alleen de naam is veranderd, onze praktijk en ons team niet.
 
Graag, namens het hele team, tot ziens bij Hart voor Fysio.