Title van de afbeelding

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie

Ons team

Wie is uw behandelaar?

Maak kennis

FysioFit / FysioBuitenFit

Ook voor Zwanger- en MoederFit.

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Een FysioFit groep Een FysioFit groep Eerbeek

Wij zijn 1 van de FysioFit groepen in deze praktijk. In deze groep kunnen we allemaal werken aan onze eigen problemen. De 1 gaat voor preventie, onderhoud, de ander voor ondersteuning bij reuma, parkinson en een vervolg op hartrevalidatie. Fysiofit is fijn vanwege de Fysiotherapeut die iedereen goed kent en kan adviseren daar waar nodig is. Ook is het gezellig doordat je elkaar leert kennen en dat brengt saamhorigheid. Het geeft een wekelijks doel en het vaste uur is handig om rekening mee te kunnen houden in de agenda. Als je niet komt ben je verplicht om af te bellen. Deze drempel is best groot dus is het een goede stimulans om gewoon te gaan ha ha!! Wij blijven dit met plezier doen en zoals het bord op de foto al zegt: Door van de bank te komen is de 1ste overwinning behaald!

Nanette Tulfer Nanette Tulfer Eerbeek

Na een ongelukkige val van het paard heb ik een wervel gebroken. Ik ben mijn revalidatie gestart bij Hart voor Fysio en Sylvia heeft mij stapje voor stapje weer sterker gemaakt. Door steeds verschillende oefeningen te laten doen bleef de revalidatie uitdagend en niet saai en heb ik mijn kracht en balans weer teruggevonden. Sylvia heeft mij ook doen inzien dat trainen nodig is maar dat herstel (na de training) net zo belangrijk is, niet alles kan je tegelijk. Een lang proces maar met een goede uitkomst.

Tonnie Schotpoort Tonnie Schotpoort Eerbeek

8 Jaar geleden kwam ik na een onderbeenamputatie in deze praktijk. Allereerst een gesprek met een therapeut. Ik kreeg Bibi en er werd o.a. gevraagd, wat kun je en wat wil je bereiken? Mijn doel was om zonder hulp zelfstandig te kunnen lopen, en het lukte. Ik bleef wel bij therapie maar helaas vorig jaar september kwam ik ten val. Ik had bovenbeen, heup en bekken verbrijzeld. Na de operatie moest ik weer opnieuw beginnen, er is nog een lange weg te gaan, maar ik heb er vertrouwen in en samen met Bibi gaan we ervoor. Ik ben heel blij dat ik deze praktijk gevonden heb, ze zijn erg vakkundig en het team is ook een echt team, dat proef je als je er bent.