Title van de afbeelding

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie

Ons team

Wie is uw behandelaar?

Maak kennis

FysioFit / FysioBuitenFit

Ook voor Zwanger- en MoederFit.

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Herman Bannink Herman Bannink Eerbeek

Een jaar geleden ben ik geopereerd aan mijn schouder na een val. In de revalidatie periode is er helaas een frozen schoulder ontstaan. Dit maakt dat ik nu een jaar fysiotherapie krijg. Zonodig wordt er contact opgenomen met de specialist, er is een goede samenwerking. Ik ben daarbij zeer tevreden over de behandeling en hoe ik ontvangen wordt. Alle behandelingen gaan in overleg en ik heb het gevoel dat er goed naar mij geluisterd wordt bij de klachten die ik ervaar. Als nodig wordt de behandeling aangepast bij onvoldoende resultaat.

Alex Seubring Alex Seubring Eerbeek

na mijn operatie aan de enkel kwam ik bij de fysiotherapie terecht. Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Veel oog voor de wensen / doelen van de patiënt waardoor het flexibel bij sturen tijdens de behandeling leidde tot een goede samenwerking. Veel verschillende oefeningen hebben snel geleid tot herstel en vermindering van de pijn. eenvoudige oefeningen voor thuis en duidelijke uitleg voor oefeningen voor bij de plaatselijke sportschool. Dit heeft het herstel goed bevorderd. Bedankt!

Belinda Rabelink Belinda Rabelink Eerbeek

Na een stress volle periode door de zwangerschap en geboorte van onze tweede zoon, ben ik een aantal weken onder behandeling geweest bij fysiotherapeut Simon Wijnands. De stress heeft zich op mijn zwakste plek opgehoopt, namelijk schouders en nek. Na een paar behandelingen voelde ik al een grote verbetering. In plaats van een stress reactie op de vastzittende knopen, begonnen de spieren soepeler te worden. En uiteindelijk resulteerde dit in een betere doorbloeding. Met de oefeningen voor thuis en het aanleren van een andere houding, hebben de behandelingen enorm bijgedragen aan mijn lichamelijke herstel. Daarnaast had Simon oprechte aandacht voor onze situatie, dit waardeerde ik enorm!