Title van de afbeelding

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie

Ons team

Wie is uw behandelaar?

Maak kennis

FysioFit / FysioBuitenFit

Ook voor Zwanger- en MoederFit.

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Een FysioFit groep Een FysioFit groep Eerbeek

Wij zijn 1 van de FysioFit groepen in deze praktijk. In deze groep kunnen we allemaal werken aan onze eigen problemen. De 1 gaat voor preventie, onderhoud, de ander voor ondersteuning bij reuma, parkinson en een vervolg op hartrevalidatie. Fysiofit is fijn vanwege de Fysiotherapeut die iedereen goed kent en kan adviseren daar waar nodig is. Ook is het gezellig doordat je elkaar leert kennen en dat brengt saamhorigheid. Het geeft een wekelijks doel en het vaste uur is handig om rekening mee te kunnen houden in de agenda. Als je niet komt ben je verplicht om af te bellen. Deze drempel is best groot dus is het een goede stimulans om gewoon te gaan ha ha!! Wij blijven dit met plezier doen en zoals het bord op de foto al zegt: Door van de bank te komen is de 1ste overwinning behaald!

Thijn Knijnenburg Thijn Knijnenburg Eerbeek

Thijn, een vrolijk jongetje van 4 jaar, is van zijn fiets gevallen. Hierbij heeft hij zijn bovenbeen gebroken. Hij mocht 6 weken er niet op staan of lopen. Daardoor kregen wij een verwijzing voor een kinderfysio. Hierdoor leerde Thijn Kirsten Dijkhof kennen. Door haar velen geduld ging Thijn stapje voor stapje vooruit. Met veel verschillende oefeningen, die ze deed met Thijn, om de spieren aan het werk te zetten. Met het doel dat hij als hij weer mag lopen het makkelijker voor hem is. Nu zijn we 6 weken verder en Thijn mag weer lopen en daar hebben deze oefeningen goed bij geholpen. We zijn er nog niet maar met Kirsten komt dat helemaal goed. Groeten Elian Schuiteman moeder Thijn Knijnenburg

Anoniem - Cliënt Beekbergen Anoniem - Cliënt Beekbergen Beekbergen

Ik had klachten aan mijn onderrug, knie en schouder en ben door meerdere therapeuten behandeld. Er is zowel fysiotherapie als manuele therapie en Dry Needling toegepast. Tevens werd in de oefenzaal met verschillende apparaten gewerkt. Ook werden er oefeningen opgegeven om zelf thuis te doen en via e-mail waarbij een therapeut het voorbeeld gaf dat je moest nadoen. Ik werd doorgestuurd naar een collega nadat de indruk ontstond dat dat dan een beter resultaat zou opleveren. Het is mij opgevallen dat de telefoniste en behandelaars de tijd nemen om veel vragen te stellen en doorvragen en observeren. Ze beantwoorden jouw vragen en geven adviezen om klachten te verhelpen en nieuwe klachten te voorkomen.