Maak kennis met het team

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die ieder op hun eigen manier hun steentje bijdragen aan uw herstel en sportplezier. Door de begeleiding die wij bieden lopen wij als het ware met u mee op de weg naar uw herstel.

 

Bart Hesselink Bart Hesselink Praktijkhouder, manueel en arbeidsfysiotherapeut. Getrouwd en 2 kinderen. Ik vind het belangrijk om u een goed inzicht te geven in de klacht en u tevens kennis mee te geven om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Coaching en stimuleren om zelf aan de slag te gaan is mijn uitgangspunt.

Mijn aandachtsgebied is:
Duizeligheid, hoofdpijn, rug-nekklachten

BIG: 39052858804
Frank van Engen Frank van Engen Praktijkhouder, manueel fysiotherapeut en vader van 3 kids. We zijn een sportief gezin. Zelf voetbal ik ook. Plezier in sporten vind ik belangrijk omdat je, op elke leeftijd, in beweging moet blijven.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Shockwave, Dry Needling, duizeligheid, hoofdpijn en ik ben voetkundig adviseur.

BIG: 29041424504
Peep Oude Vrielink Peep Oude Vrielink Praktijkhouder, bekkenbodemfysiotherapeut. Ik ben getrouwd en woon met onze 3 kinderen in Deventer, de buitenlucht geeft rust om de drukte van alledag los te laten en het lichaam fit te houden. Daarom sport ik graag buiten en ga ik met onze hond op pad.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Zwanger- en MoederFit, chronisch lage rugklachten (instabiliteit, stuitklachten/os coccygis), GLI

BIG: 79046136504
Amy Dekker Amy Dekker Algemeen fysiotherapeut, Affiniteit met niet-aangeboren hersenletsel en geriatrie
BIG 29930500204
Anne van der Ven Anne van der Ven Algemeen fysiotherapeut,

Werkzaam op de locatie Beekbergen


BIG: 29924542504
Anniek David Anniek David Algemeen, oedeem en oncologie fysiotherapeut. Samenwonend en ik ben moeder van 2 kinderen. Ik hou van dieren en rij wekelijks op een van onze paarden. Daarnaast vind ik fitness en balsporten leuk om te doen. Voor gezelligheid en lekker eten ben ik altijd te porren.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Medical taping, Oncologische revalidatie en Rugfit

BIG: 99064276104
Bibi Nuijen Bibi Nuijen Algemeen fysiotherapeut, samenwonend en een passie voor zingen. Ik hou van openheid naar mijn patiënten toe. Hierdoor ontstaan leuke ontspannen gesprekken tijdens de behandeling.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
MS beweeggroep, COPD, Duizeligheid, Artroseprogramma, Schouderklachten, Dry Needling, Medical Taping, Revalidatie ex-covid patiënten

BIG: 39920733404
Carlijn Graven Carlijn Graven Algemeen en manueel fysiotherapeut
Mijn aandachtsgebieden zijn:
Affiniteit met kaakklachten
Samenwonend. In mijn vrije tijd mag ik graag tennissen en in de winter skiën. Inzicht geven en analyseren van uw klacht en dan samen
werken naar een oplossing vind ik belangrijk.

BIG: 19914528704
Kirsten Dijkhof Kirsten Dijkhof Algemeen en kinderfysiotherapeut. Ik ben getrouwd en een sportieve moeder van 3 kinderen. Hardlopen doe ik graag of ik ben op een andere manier “in beweging”. Werken met kinderen vind ik leuk zodat ik het kind in zijn/haar ontwikkeling positief kan ondersteunen.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Mc Connell tapen, Medical Taping Functiestoornis bekkenbodem bij kinderen en Shockwave.

BIG: 29060077704
Linda Kuiper Linda Kuiper Oefentherapeut Cesar. Chronisch pijn therapeut en slaapoefentherapeut.
Ik ben getrouwd en ben een actieve moeder van 2 kinderen. Bewegen is mijn passie en ik geniet van wandelen in de natuur. Ik heb graag aandacht voor de mensen om mij heen, zo ook in mijn vak als oefentherapeut.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Chronisch pijn, artrose, stress gerelateerde problemen en slaapproblematiek
Manon Mulder Manon Mulder Fysiofit begeleider

Ik ben fysiotherapeut in opleiding en heb na mijn stage bij de praktijk de mogelijkheid gekregen om te blijven en een aantal Fysiofit groepen te begeleiden
Mijn hobby´s zijn volleybal, een terrasje pakken met vrienden en wandelen met de hond.
Marit Klein Langenhorst Marit Klein Langenhorst Algemeen fysiotherapeut
Ik help u graag om te achterhalen waar uw klacht vandaan komt, zodat we samen kunnen kijken hoe we de klacht kunnen aanpakken en uw doel kunnen bereiken.

Werkzaam op de locatie Beekbergen en Eerbeek

BIG: 59928435304
Marlies van den Belt Marlies van den Belt Algemeen, psychosomatisch fysiotherapeut en handtherapeut. Getrouwd, onbevooroordeeld, oprecht, met humor en out of the box denkend. Samen werken aan kwaliteit van leven vind ik belangrijk waardoor groei mogelijk is.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Duizeligheid, Chronisch Pijn Product en onverklaarbare lichamelijke klachten (SOLK), hand en polsbraces

BIG: 59055304304
Mirthe van Gelder Mirthe van Gelder Algemeen fysiotherapeut,

Ik ben een algemeen fysiotherapeut met affiniteit voor neurologische aandoeningen en geriatrie. Ook ben ik aangesloten bij het claudicationet. Ik vind het leuk om samen te werken aan een optimale functionaliteit in de dingen die voor u belangrijk zijn!
Mij zul je vooral tegen komen op de locatie in Beekbergen.

werkzaam op de locatie Beekbergen

BIG: 29929681204
Patricia van der Burg Patricia van der Burg Algemeen en sportfysiotherapeut. Ik vind het leuk om een bijdrage te leveren aan het herstel van sport gerelateerde klachten, waardoor mensen weer hun sport kunnen beoefenen. Naast mijn werk hou ik zelf van sporten. Ik woon samen met mijn vriend en twee zoontjes

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Medical Taping, COPD, Claudicatio Intermittens en Dry Needling, revalidatie ex-covid patiënten

BIG: 19910373304
Rick Dopper Rick Dopper Algemeen en sportfysiotherapeut. Sport is een belangrijke uitlaatklep voor mij. Als sportfysiotherapeut wil ik mensen blessurevrij krijgen en houden, zodat iedereen op zijn gewenste niveau actief bezig kan blijven.

Mijn aandachtsgebieden zijn: Sportrevalidatie, Braces, Cardio-Vasculair risico management, DM II, GLI, Dry needling, Fit & Fun en Eerbeekse Boys contactpersoon

BIG: 59913896204
Roos van den Beld Roos van den Beld Algemeen fysiotherapeut
In augustus 2020 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en ben ik er klaar voor om lekker te gaan werken. Ik heb passie voor de mens en vind het leuk om de puzzel op te lossen. Daarnaast hou ik ervan om sportief bezig te zijn.

BIG 89928366904
Simon Wijnands Simon Wijnands Algemeen en oedeemfysiotherapeut. Daarnaast werk ik veel met ouderen. Ik woon samen en wij hebben een zoontje. In mijn vrije tijd drum ik en doe ik aan een vechtsport. Verder hou ik van wandelen in het bos.

Mijn aandachtsgebieden zijn: Oedeem, Claudicatio Intermittens, Medical Taping en meer beweging voor ouderen (MBVO).

BIG: 19910393604
Stefan Leenders Stefan Leenders Algemeen fysiotherapeut

Ik ben algemeen fysiotherapeut. Mijn hobby´s zijn vooral sporten (voetbal, wielrennen, hardlopen en fitness) daarnaast vindt ik het leuk om met vrienden af te spreken en hou ik erg veel van reizen.

Werkzaam op de locatie Eerbeek

BIG 49932432304
Ivar Mulder Ivar Mulder Algemeen fysiotherapeut

Ik heb affiniteit met revalidatie, neurologie en leefstijlcoaching.
Samen met de cliënt werk ik naar een zo optimaal mogelijk leven.
Naast mijn werk besteed ik graag tijd aan (analoge) fotografie, koken en paragliden.

Werkzaam op locaties Beekbergen en Eerbeek
BIG: 29926352704
Sylvia Karsenbarg Sylvia Karsenbarg Algemeen en manueel fysiotherapeut. Ik woon in Dieren en sport daar fanatiek in het Dames 1 voetbalteam. Ik hou van gezelligheid met vrienden/vriendinnen en lekker buiten bezig zijn.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
COPD, Shockwave, Mc Connell taping/Cure taping, TENS en Rug-nektriathlon.

BIG: 59917242304
Mariska de Vos Mariska de Vos Praktijkondersteuner en ik heb een gezin met 2 kinderen. Als gezin zijn we vaak lekker actief bezig met wandelen en fietsen. Zelf doe ik aan hardlopen, fietsen en/of roeien.
Ria Zuetenhorst Ria Zuetenhorst Telefoniste,
Ik ben getrouwd, en wij hebben 2 dochters, 2 schoonzoons en 3 kleinzonen.
Ik ben woonachtig in Eerbeek.
Ben sinds november 2021 werkzaam in de praktijk, en vind het fijn om deel uit te maken van dit leuke team!
Mijn hobby’s zijn o.a wandelen, de natuur, fietsen en skiën.
Sylvia Simons Sylvia Simons Telefoniste

Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en 1 kleinkind. Velen kennen mij als fotograaf in Eerbeek. Dit is voor mij een nieuwe uitdaging in een andere omgeving. Mijn passies zijn: mijn kleinkind, fotograferen, koken en op vakantie gaan.

Ellen van der Vijgh Ellen van der Vijgh Praktijkondersteuner
Samenwonend en moeder van drie kinderen. Daarnaast ook bonusmoeder van 3 pubers.
Allemaal in de leeftijd van 13 tot 22 jaar.

Werken in de zorg is een complete nieuwe uitdaging voor mij, maar wat is het leuk en wat een fijn team van mensen om mee te mogen werken.
Thea Bosma Thea Bosma Facilitair Medewerkster

Al vele jaren werk ik met veel plezier in de praktijk en hopelijk mag ik u daar ook begroeten