Title van de afbeelding
Inloopspreekuren

Locatie sportschool Fit & Fun Eerbeek, Veldkantweg 12

Elke woensdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur heeft onze sportfysiotherapeut Patricia een behandel- en inloopspreekuur. Voor leden van de sportschool is dit gratis. 

Locatie VV Eerbeekse Boys, Veldkantweg 8a

Elke twee weken op de dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur heeft onze sportfysiotherapeut Rick een inloopspreekuur voor leden van de voetbalvereniging. Wil je hier gebruik van maken, neem dan even contact op met Andries de Vries (06-49064931), verzorger en aanspreekpunt namens vv Eerbeekse Boys.

Locatie Sporthal de Bhoele, Händelstraat 45 te Eerbeek

Een keer per 4 weken op de dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur heeft onze sportfysiotherapeut Rick een inloopspreekuur voor de leden van de volleybal- en badmintonvereniging in de sporthal. De sportvereniging zal de leden op de hoogte houden m.b.t. de precieze data dat Rick aanwezig is.
 

 

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie
Wat zeggen patiënten over ons?
Een FysioFit groep Een FysioFit groep Eerbeek

Wij zijn 1 van de FysioFit groepen in deze praktijk. In deze groep kunnen we allemaal werken aan onze eigen problemen. De 1 gaat voor preventie, onderhoud, de ander voor ondersteuning bij reuma, parkinson en een vervolg op hartrevalidatie. Fysiofit is fijn vanwege de Fysiotherapeut die iedereen goed kent en kan adviseren daar waar nodig is. Ook is het gezellig doordat je elkaar leert kennen en dat brengt saamhorigheid. Het geeft een wekelijks doel en het vaste uur is handig om rekening mee te kunnen houden in de agenda. Als je niet komt ben je verplicht om af te bellen. Deze drempel is best groot dus is het een goede stimulans om gewoon te gaan ha ha!! Wij blijven dit met plezier doen en zoals het bord op de foto al zegt: Door van de bank te komen is de 1ste overwinning behaald!

Thijn Knijnenburg Thijn Knijnenburg Eerbeek

Thijn, een vrolijk jongetje van 4 jaar, is van zijn fiets gevallen. Hierbij heeft hij zijn bovenbeen gebroken. Hij mocht 6 weken er niet op staan of lopen. Daardoor kregen wij een verwijzing voor een kinderfysio. Hierdoor leerde Thijn Kirsten Dijkhof kennen. Door haar velen geduld ging Thijn stapje voor stapje vooruit. Met veel verschillende oefeningen, die ze deed met Thijn, om de spieren aan het werk te zetten. Met het doel dat hij als hij weer mag lopen het makkelijker voor hem is. Nu zijn we 6 weken verder en Thijn mag weer lopen en daar hebben deze oefeningen goed bij geholpen. We zijn er nog niet maar met Kirsten komt dat helemaal goed. Groeten Elian Schuiteman moeder Thijn Knijnenburg

Laura Meijboom Laura Meijboom Eerbeek

Zo’n twee en een half jaar terug kwam ik met klachten in mijn rechterhand bij de praktijk. Na een lange zoektocht van anderhalf jaar met goede begeleiding werd er in december vorig jaar helaas reumatoïde artritis bij mij geconstateerd. Daar liep ik zowel mentaal als geestelijk een behoorlijke knauw van op. Door goed te praten en adviezen van Marlies, de psychosomatisch fysiotherapeut, zit ik sinds kort bij de chronisch pijn groep op de vrijdagmiddag waar ik het erg naar mijn zin heb en op mijn eigen tempo mijn conditie bij kan houden!