Hart voor Fysio

Hart voor Fysio, voorheen fysiotherapie Eerbeek, Loenen & Beekbergen bestaat ruim 40 jaar en is bekend om een breed scala aan behandelingen en fitprogramma’s. Onze zorg en kennis zijn afgestemd op de laatste ontwikkelingen. Alle fysiotherapeuten hebben hun eigen specialisaties waardoor we elkaar aanvullen in kennis en vaardigheden. Op deze manier krijgt u de meest optimale behandeling en begeleiding. U en onze kwaliteit staan bij ons centraal.

Naast alle specialisaties die wij in de praktijk hebben werken we samen met verschillende collega-praktijken, huisartsen en specialisten in de regio. Dit geeft ons de mogelijkheid gebruik te maken van elkaars expertise om uw behandeling nog beter op u persoonlijk af te stemmen. Sommige klachten vragen immers om een bredere aanpak.

Fysiotherapie in Eerbeek

In ons pand in Eerbeek treft u meerdere behandelkamers en twee grote oefenruimtes met moderne trainingsfaciliteiten aan. Naast fysiotherapie, bieden we op deze locatie FysioFit, diverse bewegingsprogramma’s, logopedie (Pro-logopedie) en podotherapie (Podozorg Eerbeek).

Fysiotherapie in Loenen

In Loenen is er een ruime behandelkamer in het multifunctionele centrum De Bruisbeek. Hier bieden wij naast algemene fysiotherapie ook alle specialisaties, zoals manuele therapie, bekkentherapie, psychosomatische fysiotherapie, etc. 

Fysiotherapie in Beekbergen

In het gezondheidscentrum Papenberg heeft de praktijk 3 mooie en ruime behandelkamers en een ruime oefenzaal. Ook hier bieden we meerdere specialisaties aan. De multidisciplinaire samenwerking in het gezondheidscentrum is een mooie toegevoegde waarde.

Onze praktijk heeft sinds mei 2010 het HKZ-keurmerk.

Hart voor Fysio is aangesloten bij de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) www.kngf.nl.