Title van de afbeelding
Sportfysiotherapie
Terug naar overzicht

 

Sportfysiotherapie

Wilt u na ziekte of blessures weer aan het werk? Of wilt u (weer) sporten als hobby of beroep?

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft. Hij begeleidt en adviseert u als sporter op uw uw eigen niveau. In onze praktijk ziet de sportfysiotherapeut ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie.

Onze werkwijze

De sportfysiotherapeut heeft op onze praktijk een oefenzaal tot zijn beschikking waarin gerichte oefentherapie wordt gegeven. Ook wordt de sportfysiotherapeut ingezet bij verenigingen zodat u als sporter snel terecht kan als u een blessure krijgt of heeft. De sportfysiotherapeuten van Fysiotherapie Eerbeek & Loenen zijn betrokken bij voetbalvereniging De Eerbeekse Boys en sportschool Fit&Fun.

Heeft u vragen over sportfysiotherapie en de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact op met onze praktijk.

Voor meer informatie over sportfysiotherapie kunt u terecht op de website van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS) of klik hier.

Vergoeding en verwijzing

Vraagt u zich af of u een verwijzing nodig heeft? En wilt u weten of u (voldoende) verzekerd bent? Belt u dan gerust met onze praktijk voor meer informatie.